Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura

de babi5 in Porc, 19 Oct 2014 | 6661 vizualizari

 

Bunatati de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa porc dezosata
  • 3 linguri mustar
  • 2 bucati cirnati de casa
  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 2 linguru pasta ardei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura:

1 kg de pulpa am impartit-o in doua, am batut-o bine cu ciocanul de snitele, am condimentat-o cu sare si piper, am uns-o cu o lingura de mustar. Am asezat bucata de carnat si am rulat pe o folie de aluminiu. Am uns-o si am inchis-o in partea de sus, sa o putem desface usor inainte de a o scoate din cuptor pentru a se rumeni.

Restul de carne am portionat-o si am pus intr-un bait facut din usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura mustar si pasta de ardei. Am facut totul de cu seara si am lasat la rece pana a doua zi. Am asezat intr-o tava, am pus uleiul si 200 ml apa, am acopetit cu folie de aluminiu si am introdus in cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.

Iintre timp intoarcem carnea din cand in cand sa se patrunda bine. Cand este aproape gata luam folia si desfacem si rulada si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Se serveste alaturi de garniturile dorite. Pofta buna! si sa va fie de ajutor

TIPS-URI

1

Este o friptura foarte gustoasa si se potriveste la orice fel de garnitura

2

Alaturi salate sau muraturi, eu o sa folosesc sfecla rosie cu hrean si castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

babi5 1

20.10.2014, 08:46

Gherga Daniela,Rocsi

babi5 1

20.10.2014, 08:47

Mihaela63 scumpa si eu le am cu cirnatul si din oacate nu imi prea face bine

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:25

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc .